Detox weekend

De Strang op 5 minuten loopafstand van de Bankenhoeve

In een weekend kun je je lichaam al flink reinigen. Dit geeft een boost aan je gezondheid. Bovendien krijg je een voedingsworkshop. Een weekend op adem komen, helemaal voor jezelf. Weldadig voor lichaam en geest.

Misschien wil je weer eens bewust met eten en drinken bezig zijn, misschien wil je eens bewust de stilte opzoeken, misschien wil je ruimte scheppen in je lichaam en in je geest, misschien wil je je suikerverslaving doorbreken……?

Al deze beweegredenen zijn legitiem. Je kunt weer in contact zijn met jezelf zoals je werkelijk bent en herinnerd worden aan je bestemming en levensdoelen.  

Buitenjacuzzi en buitensauna met uitzicht op de boomgaard

 Begeleiding

De begeleiding van het vastenweekend ligt in handen van:

– Liesbeth Meijer en Jozien Dekker: Massage therapeuten

– Helma Banken: Hypnotherapeute en Gerard Haverkate:  Psychosociaal therapeut

Dit is een maatpak, kleine groep, goede consulten.

 

Programma

Het programma van het weekend Bezinning en Inspiratie omvat een kuurprogramma met sappen of mild vasten, klysma kuur voor wie dit wil, kleimasker, dagelijkse leverpakking , meditatief lichaamswerk  en/of wandelingen aangevuld met ontspanning- en visualisatieoefeningen, creatieve werkvormen, dans en meditatie, individuele en groepsbegeleiding.

Voorafgaand aan de kuur bouw je je eetpatroon langzaam, volgens een door ons aangeleverd schema af. Na afloop van de kuur bouw je je eetpatroon weer langzaam op.

Tijdens het weekend kun je vrij gebruik maken van onze fietsen, je kunt sportief bezig zijn op een professionele roeitrainer of crosstrainer, je kunt ten allen tijde gebruik maken van de sauna en de buiten jacuzzi maar je kunt uiteraard ook gewoon luieren. Je mag alles maar je hoeft helemaal niks!

Tijd: aankomst vrijdag 19.00 uur tot zondag 16.30 uur.

De basisprijs van 345 euro (of 330 euro als je een kamer deelt) is exclusief behandelingen. Je kunt een of twee lichaamsmassages bijboeken a 50 euro per behandeling. Desgewenst kun je een of beide massages laten vervangen door een healingsessie. In het weekend stellen we het nemen van klysma’s niet verplicht. Voor degenen die toch darmspoelingen willen doen, stellen we voor 10 euro een klysmaset beschikbaar.

Lever- en galkuur op herhaling

Interval training stimuleert de vetverbranding

Als je al eens tijdens een van onze weekkuren op advies van de natuurgeneeskundige hebt meegedaan aan onze uitgebreide lever- en galreiniging, dan is het mogelijk om deze kuur tijdens een vastenweekend, zonder extra kosten, onder begeleiding te herhalen. Op vrijdagavond wordt een start gemaakt met het laxeren. Op zaterdag neem je de eerste klysma’s en bereid je de spoeling voor, ‘s middags neem je de olie en op zondag spoel je je darmen schoon en worden aanwezige galproppen en eventuele galstenen verwijderd.

Extra consulten?

Iets voor jou? Een sessie coaching met paarden bij Stal Oberon?

Tegen gereduceerde kosten (50 euro) kun je een psychotherapeutische sessie (gesprek plus praktische oefening), een hypnotherapie sessie, een sessie Coaching met Paarden of een uitgebreid spiritueel consult op basis van Tarot bijboeken.

Wil je meedoen? Vul dan het aanmeldformulier in.

Dank voor dit weldadige weekend, echt Bezinning en Inspiratie. Complimenten aan dit kundige team.