Specificatie prijs vastenweek

Wij bieden tijdens de weekkuren:

5 nachten verblijf in een eigen kamer inclusief gebruik bedlinnen en handdoeken

Dagelijks vers geperste (slow juicer) biologische vruchtensappen en groentesappen en elke avond een vers bereide groentesoep, diverse soorten kruidenthee, mineraalwater, darmondersteunende middelen.

Kleine groep max. 8 of 9 deelnemers.

Onbeperkt gebruik van de infrarood sauna, hout gestookte buitensauna en buiten-jacuzzi, massagestoel, roeiapparaat, crosstrainer, trilapparaat, fietsen.

Kleimasker en darmspoeling materialen voor dagelijks klysma (naar behoefte) en dagelijkse leverpakking met etherische oliën

Om de dag  lichaamswerk of ontspanningsoefeningen afgewisseld door wandelingen.

Psychotherapiesessie of hypnose sessie bij persoonlijke thema’s zoals b.v.emotioneel eten, problemen in werk of relatie door ervaren psychosociaal therapeut / hypnotherapeut is bij de prijs inbegrepen

Mogelijkheid om een milde leverkuur of een uitgebreide lever– en gal kuur te doen zonder extra kosten, voor de uitgebreide gal- en leverreiniging is deelname aan het natuurgeneeskundig consult verplicht wanneer je dit bij de Bankenhoeve voor de eerste keer doet. Als je al eerder meegedaan hebt, is dit niet langer verplicht.

Creatief werken met klei en kleur inclusief alle gebruikte materialen.

Ontspanning– en visualisatieoefeningen en/of dans

Wandelingen w.o. stiltewandelingen en gebruik van fietsen

Workshop met voorlichting, adviezen en tips over voeding, lichamelijke en psychische oorzaken van overgewicht

Dagelijkse coaching en groepsbegeleiding.

Wanneer je om welke reden dan ook niet in staat bent om te sap vasten, kun je ook mild vasten. Dit betekent dat je dan b.v. fruit, Birchner Berner, Budwig en/of rijst eet. Dit alles zonder meerkosten.

De all-in prijs omvat tevens:

 1. Consult en advisering door natuurgeneeskundige op basis van uitgebreide anamnese plus iriscopie of een massage door de natuurgeneeskundige op maandag.

2. Lichaamsmassage van 45 minuten op dinsdag door ervaren, professionele massagetherapeut

3. Lichaamsmassage van 45 minuten op donderdag door ervaren, professionele massagetherapeut

Je kunt de kuur uitbreiden met:

Op aanvraag tegen gereduceerde kosten (50 euro)  een rouwconsult, een extra buikamssage, een behandeling voor groot verdriet, een sessie Coaching met paarden of een spiritueel tarot consult.

Aanmelden? Ga naar de navigatiebalk en vul dan ons aanmeldformulier in!