Uw verblijf

De vastenkuur duurt van zondagavond 19.00 uur tot vrijdagmiddag 13.00 uur.

Buitensauna en buitenjacuzzi met uitzicht op de krozenboomgaard

De groep bestaat uit maximaal 8 of 9 deelnemers afhankelijk of er mensen zijn die een kamer delen. Ieder die dit wil, kan over een eigen kamer beschikken.

Lekker voor de open haard chillen

De Bankenhoeve bestaat uit een royale entree, een recreatieruimte van 10 bij 12,5 meter. Tijdens de reinigingsweken sapvasten maakt u gebruik van gezellig en comfortabel ingerichte slaapkamers, de meeste voorzien van sfeervolle wand­schilde­ringen. Ieder beschikt over een eigen kamer.

Indien iemand op het aanmeldformulier aangeeft de kamer te willen delen dan kan dit.

Intervaltraining om je vetverbranding op gang te brengen

Er zijn drie ruime bad­kamers met douche en toilet, alsmede een apart toilet op de begane grond. De Bankenhoeve beschikt over een infrarood sauna, een buiten-jacuzzi, een houtgestookte buitensauna met buitendouche, massagestoel en een eenvoudige fitnessruimte.

Theetafel in huiskamer

Het terrein van de Bankenhoeve omvat een rustieke tuin met vijver, bloemen, struiken, keukenkruiden, een behandel-/praktijk ruimte en grenzend aan onze tuin de originele oud-gelderse krozenboomgaard met fruitdoolhof van de Stichting Schone Fruitteelt van Thijs Banken. Op verschillende terrassen kan op comfortabele ligstoelen gerecreëerd worden.

De omgeving met onder meer de prachtige uiterwaarden en dijk zijn zeer geschikt voor fiets– en wandeltochten. Als je je eigen fiets niet meeneemt, mag je vrij gebruik maken van alle aanwezige fietsen.

Een van de behandelkamers

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.